На теренах китайській соцмережі Weibo вдалося виявити зображення смартфона Xiaomi Mi Note 4. Варто зазначити, що головною фішкою девайсу стане потрійна камера на задній частині апарату. За рахунок неї користувачі зможуть користуватися 5-кратним оптичним зумом, а також робити багато інших речей. Новинка отримає одну з найкращих камер на 2018 рік.

Мобільний пристрій Xiaomi Mi Note 4 отримає сканер відбитків пальців на тильній кришці, а також великий дисплей, що займає майже весь простір на лицьовій частині. І хоча девайс отримає виріз на екрані, зовні це буде не так помітно. Компанія впровадить у виріз фронтальну камеру, а також інші основні датчики. До речі, смартфон отримає мінімальні рамки.

Очікується, що новинка буде заснована на базі восьмиядерного процесора Qualcomm Snapdragon 710 з тактовою частотою 2,2 ГГц, а також доповнено графікою Adreno 616. Так, чіпсет явно не топовий, але плавну роботу точно забезпечить. Що стосується акумулятора, вона буде просто величезним - цілих 5000 маг, чого більш ніж достатньо. Базова конфігурація з 6 ГБ оперативної і 64 ГБ постійної флеш-пам'яті обійдеться покупцям в $ 285. Досить бюджетна ціна, враховуючи можливості флагмана. Швидше за все, презентація Xiaomi Mi Note 4 відбудеться вже в листопаді нинішнього року, тобто в найближчий місяць.

Популярні новини зараз
Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття На українців чекає дощовий тиждень, але його фінал обіцяє радість: прогноз погоди в Україні Коли пролунає останній дзвоник в українських школах: названо дати З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися
Показати ще

Нагадаємо, що саме iPhone X створив тенденцію на виріз на екрані смартфона, яку одразу ж підхопили інші виробники. Тепер практично кожен сучасний смартфон 2018 року має таку родзинку. Однак, в мережі показали новий патент, в якому смартфон отримав відразу 4 вирізу, причому в різних куточках дисплея.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що китайська компанія Xiaomi анонсувала розумний обігрівач для будинку. Серед іншого, він має сенсорны екран, синхронізацію зі смартфоном власника, а також ціну, яка змусить вас його купити без сумнівів. Всього 60 доларів за девайс, який зігріє вас і вашу родину холодною зимою.

Знай.uа писав, що компанія Google створила нову систему захисту, яка точно буде зберігати ваші дані в безпеці. З допомогою JavaScript користувачі можуть виявляти віруси в додатках, які встановлюються на ваш девайс.