Як повідомляють корейські ЗМІ, офіційна презентація флагманського смартфона Samsung Galaxy S10 відбудеться вже в лютому наступного року, і це абсолютно точно. Мобільний пристрій анонсують 25 лютого 2018 року. І це цілком очікувано, адже компанія вже який рік проводить презентацію в лютому, представляючи свій новий флагман лінійки Galaxy S. Крім смартфона, компанія готова представити купу нових пристроїв.

Відомо, що Samsung Galaxy S10 отримає дисплей, який займає понад 94% площі на лицьовій частині, і це досить непоганий показник. Користувачів чекають не тільки яскраві насичені кольори, але і деякі інші особливості. Швидше за все, сканер відбитків пальців, вбудований в екран, а фронтальна камера отримає потрійний об'єктив.

Доповнюватися вся ця картина буде захистом від води за стандартом IP68, модулем NFC для роботи з платіжною системою Samsung Pay, окремою кнопкою для запуску голосового помічника Bixby, а також передовим програмним забезпеченням. До того ж, нова оболонка від корейської корпорації першої з'явиться саме на цьому девайсі.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

Нагадаємо, що корпорація Apple більше не буде називати точні цифри продажів своїх девайсів. Якщо раніше інвестори могли бачити кількість проданих девайсів, то тепер їм доведеться покладатися тільки на слова яблучної корпорації. Приміром, навіть Samsung вже протягом кількох років не вказує цифри у своїй статистиці.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що відомий аналітик і інсайдер, передбачення якого часто збуваються повідомив з приводу нових iPhone, які покажуть вже в 2019 році. Швидше за все, наступного року світ побачить цілих три нових смартфона, і один з них кардинально відрізняється дисплеєм від інших. Також сканер особи отримає велике оновлення, що допоможе захистити смартфон ще краще.

Знай.uа писав, що Роскомнагляд збирається оштрафувати корпорацію Google. Повідомляється, що найбільший пошуковик не виконав вимог Роскомнадзора.