За попередньою інформацією, офіційна презентація прошивки MIUI 11 пройде в травні-червні нинішнього року, після чого розробники випустять тестову збірку нової ОС для мобільних пристроїв Xiaomi. І хоча нова прошивка добереться до смартфонів в серпні-вересні, інсайдери вже назвали, які саме смартфони отримають нову кастомний прошивку від китайський виробників смартфонів.

Відомо, що прошивку MIUI 11 отримають смартфони 8 Mi, Mi 8 Pro, Mi 8 EE, Mi 8 SE, Mi 6X, 6 Mi, Mi 5X, Mi 5C, Mi 5S Plus, Mi 5S, Mi Note 2, Mi Note 3, Mi Max 2, Mi Max 3, Mi Mix, Mi Mix 2, Mi Mix 2S, Mi Mix 3, Redmi 5A, Redmi 5, Redmi 5 Plus, Redmi S2, Redmi 6, Redmi 6A, Redmi 6 Pro, Redmi Note 5A, Redmi Note 5A Prime, Redmi Note 5, Redmi Note 6 Pro і Redmi Note 6 (анонс найближчим часом). Крім цього, навіть ігрові смартфони Black Shark отримають купу нових функцій. Цілком можливо, що список доступних для прошивки смартфонів збільшиться до презентації.

Повідомляється, що нова прошивка отримає великі зміни в інтерфейсі, а робота Android помітно прискориться, позбувшись від багів.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 13-19 травня для всіх знаків Зодіаку: задуми Овнів, успіх Дів та помилки Козорогів Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться Стане вибір між їжею та водою: на українців чекає новий удар по кишені Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Нагадаємо, що корпорація Apple більше не буде називати точні цифри продажів своїх девайсів. Якщо раніше інвестори могли бачити кількість проданих девайсів, то тепер їм доведеться покладатися тільки на слова яблучної корпорації. Приміром, навіть Samsung вже протягом кількох років не вказує цифри у своїй статистиці.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що відомий аналітик і інсайдер, передбачення якого часто збуваються повідомив з приводу нових iPhone, які покажуть вже в 2019 році. Швидше за все, наступного року світ побачить цілих три нових смартфона, і один з них кардинально відрізняється дисплеєм від інших. Також сканер особи отримає велике оновлення, що допоможе захистити смартфон ще краще.

Знай.uа писав, що Роскомнагляд збирається оштрафувати корпорацію Google. Повідомляється, що найбільший пошуковик не виконав вимог Роскомнадзора.