За допомогою програми для розпізнавання музики Shazam тепер можна ділитися знайденими композиціями Instagram Stories. Це сильно спростить використання двох додатків.

Щоб поширити композицію, слід вибрати знайдену пісню через додаток, натиснути “Поділитися” і вибрати зі списку Instagram Stories. Нова функція вже доступна користувачам програми для iOS і незабаром з'явиться для Android. Таким чином можна поділитися зі своїми друзями новою піснею, яка напевно припаде до душі іншим користувачам Instagram.

Нагадаємо: у вересні компанія Apple завершила процедуру придбання музичного додатка Shazam. Повідомляється, що покупка обійшлася яблучної корпорації в 400 млн доларів.

Популярні новини зараз
Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Сам музичний сервіс скачали більше 1 мільярда разів, з його допомогою користувачі розпізнають близько 20 мільйонів пісень в день. Цифри просто вражають, враховуючи, що програма працює вже близько 10 років.

Нагадаємо, що корпорація Apple більше не буде називати точні цифри продажів своїх девайсів. Якщо раніше інвестори могли бачити кількість проданих девайсів, то тепер їм доведеться покладатися тільки на слова яблучної корпорації. Приміром, навіть Samsung вже протягом кількох років не вказує цифри у своїй статистиці.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що відомий аналітик і інсайдер, передбачення якого часто збуваються повідомив з приводу нових iPhone, які покажуть вже в 2019 році. Швидше за все, наступного року світ побачить цілих три нових смартфона, і один з них кардинально відрізняється дисплеєм від інших. Також сканер особи отримає велике оновлення, що допоможе захистити смартфон ще краще.

Знай.uа писав, що Роскомнагляд збирається оштрафувати корпорацію Google. Повідомляється, що найбільший пошуковик не виконав вимог Роскомнадзора.