Компанія Samsung опублікувала відеоролик, в якому простою мовою пояснила, що саме відбувається всередині процесора смартфона. Так, ролик може здатися нудним, але компанія виконала його в стилі міні-мультика.

У сучасних процесорах Samsung Exynos виділяються окремі блоки функцій, підконтрольні одному “міні-роботу”: центральний обчислювальний блок – CPU, алгоритми штучного інтелекту, модем для підключення до мережі. Таким же чином працюю і графічні процесори, і навіть настройки камери, які змінюються в залежності від навколишнього середовища і джерел світла.

Зазначимо, технології штучного інтелекту підтримуються процесори Exynos 9810 і Exynos 9610. Також в Exynos 9810 підтримується відео 4K UHD c глибиною кольору 10 біт. Таким чином компанія створила промо-ролик, при цьому пояснивши на пальцях користувачам, як насправді працюють процесори в кожному смартфоні. І хоча вони можуть відрізнятися, але принцип, по суті, один і той же.

Нагадаємо, що корпорація Apple більше не буде називати точні цифри продажів своїх девайсів. Якщо раніше інвестори могли бачити кількість проданих девайсів, то тепер їм доведеться покладатися тільки на слова яблучної корпорації. Приміром, навіть Samsung вже протягом кількох років не вказує цифри у своїй статистиці.

Популярні новини зараз
На українців чекає дощовий тиждень, але його фінал обіцяє радість: прогноз погоди в Україні Повітряний шоколадний пиріг усього за 20 хвилин: все змішав і в духовку Українцям виплатять чималу компенсацію: гроші надходитимуть три місяці Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що відомий аналітик і інсайдер, передбачення якого часто збуваються повідомив з приводу нових iPhone, які покажуть вже в 2019 році. Швидше за все, наступного року світ побачить цілих три нових смартфона, і один з них кардинально відрізняється дисплеєм від інших. Також сканер особи отримає велике оновлення, що допоможе захистити смартфон ще краще.

Знай.uа писав, що Роскомнагляд збирається оштрафувати корпорацію Google. Повідомляється, що найбільший пошуковик не виконав вимог Роскомнадзора.