У мережі з'явилися живі фото нового флагмана від китайської компанії Xiaomi Mi Note 4.

Судячи з фото, інженери обладнали смартфон потрійний основною камерою і фронтальної, яку розмістять у вирізі верхній частині екрана. Так, це цілком очікувано, адже більшість смартфонів 2018 року мають як мінімум подвійну камеру, а деякі отримали відразу 4 об'єктива для основної, забезпечуючи найкращу якість фото з різними ефектами, серед яких розмиття і суперзум.

На задній панелі також буде сканер відбитків пальців, що натякає на бюджетність смартфона, адже всі сучасні флагмани 2018 року отримали сканери, які впровадили під дисплей. Крім того, за чутками, Xiaomi Mi Note 4 отримає чіпсет Snapdragon 710. Ємність акумулятора складе 5000 маг.

Популярні новини зараз
Молодь у Києві запитали, як вони готуються до війни: відповіді, подекуди, шокують Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими Такі платіжки тільки в кошмарах сняться: скільки віддамо за газ і світло цього літа Цей новий документ видаватимуть ТЦК тим, хто не має військового квитка: зателефонують і перевірять
Показати ще

Згідно з витоками, стартова ціна почнеться з позначки 285 доларів (майже 8000 гривень). Судячи по цій ціні, смартфон отримає не такі круті характеристики, але величезний акумулятор дозволить комфортно користуватися смартфоном на протязі всього дня, не турбуючись про рівень заряду.

Нагадаємо, що корпорація Apple більше не буде називати точні цифри продажів своїх девайсів. Якщо раніше інвестори могли бачити кількість проданих девайсів, то тепер їм доведеться покладатися тільки на слова яблучної корпорації. Приміром, навіть Samsung вже протягом кількох років не вказує цифри у своїй статистиці.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що відомий аналітик і інсайдер, передбачення якого часто збуваються повідомив з приводу нових iPhone, які покажуть вже в 2019 році. Швидше за все, наступного року світ побачить цілих три нових смартфона, і один з них кардинально відрізняється дисплеєм від інших. Також сканер особи отримає велике оновлення, що допоможе захистити смартфон ще краще.

Знай.uа писав, що Роскомнагляд збирається оштрафувати корпорацію Google. Повідомляється, що найбільший пошуковик не виконав вимог Роскомнадзора.