2 листопада 2018 року, вдалося з'ясувати про всі божевільні особливості Xiaomi Mi Band 4. Сама інформація з'явилася в найбільшій китайській соцмережі Weibo. Як і передбачалося раніше, новинка вийде на ринок вже в середині наступного року, а якщо точніше - кінець березня або початок червня.

Браслет Xiaomi Mi Band 4 отримає модуль NFC для роботи з платіжними системами Mi Pay і Google Pay (швидше за все). Це величезний плюс, так як попередник міг оплачувати тільки китайські сервіси, які були недоступні на території України. Захисне скло Corning Gorilla Glass 4 для захисту кольорового 1,1-дюймового AMOLED-дисплея з підвищеною яскравістю для поліпшеного читання на сонці, а також сумісність з магнітною зарядкою. Тепер девайс можна заряджати за допомогою бездротового пристрою, так що виймати капсулу з ремінця не доведеться.

Просунута версія трекера буде відрізняється від звичайної тільки одним-модулем GPS. Він призначений для відстеження місця розташування без використання телефону. Що стосується ціни, швидше за все, вона буде такою ж бюджетної, на рівні 500 доларів.

Популярні новини зараз
Коли пролунає останній дзвоник в українських школах: названо дати Пенсіонерів розчулили новиною: хто у червні отримає доплату 1500 грн Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися
Показати ще

Нагадаємо, що корпорація Apple більше не буде називати точні цифри продажів своїх девайсів. Якщо раніше інвестори могли бачити кількість проданих девайсів, то тепер їм доведеться покладатися тільки на слова яблучної корпорації. Приміром, навіть Samsung вже протягом кількох років не вказує цифри у своїй статистиці.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що відомий аналітик і інсайдер, передбачення якого часто збуваються повідомив з приводу нових iPhone, які покажуть вже в 2019 році. Швидше за все, наступного року світ побачить цілих три нових смартфона, і один з них кардинально відрізняється дисплеєм від інших. Також сканер особи отримає велике оновлення, що допоможе захистити смартфон ще краще.

Знай.uа писав, що Роскомнагляд збирається оштрафувати корпорацію Google. Повідомляється, що найбільший пошуковик не виконав вимог Роскомнадзора.