Компанія Microsoft запустила безкоштовну версію популярного месенджера Teams з дещо обмеженим функціоналом. У компанії сподіваються, що такий месенджер сподобається абсолютно всім. Інформаційне видання CNBC вважає, що Teams складе конкуренцію сервісу Slack, який на безкоштовній основі дозволяє здійснювати відеоконференції лише між двома користувачами.

Однак, цей сервіс від Microsoft дозволить робити конференції величезній кількості людей, що безсумнівно допоможе проводить бізнес-конференції. У сервісі Slack передбачений ліміт у розмірі 10-ти тисяч повідомлень в режимі безкоштовного користування, а Teams пропонує на безоплатній основі користуватися необмеженим обсягом даних, що зберігаються на серверах месенджера.

Експерти Microsoft мають намір удосконалити безкоштовну версію Teams, зробивши її ще більш бажаною для користувачів. Таким чином компанія сподіватися затьмарити такі месенджери як WhatsApp, Viber, і Telegram. Однак, враховуючи не ідеальну репутацію компанії, довіра до продукції від Microsoft поступово згасає. Зовсім недавно оновлення Windows 10 видалило дані користувачів, які зберігалися всередині ПК.

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Нагадаємо, що корпорація Apple більше не буде називати точні цифри продажів своїх девайсів. Якщо раніше інвестори могли бачити кількість проданих девайсів, то тепер їм доведеться покладатися тільки на слова яблучної корпорації. Приміром, навіть Samsung вже протягом кількох років не вказує цифри у своїй статистиці.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що відомий аналітик і інсайдер, передбачення якого часто збуваються повідомив з приводу нових iPhone, які покажуть вже в 2019 році. Швидше за все, наступного року світ побачить цілих три нових смартфона, і один з них кардинально відрізняється дисплеєм від інших. Також сканер особи отримає велике оновлення, що допоможе захистити смартфон ще краще.

Знай.uа писав, що Роскомнагляд збирається оштрафувати корпорацію Google. Повідомляється, що найбільший пошуковик не виконав вимог Роскомнадзора.