У грудні нинішнього року чекаємо анонс топового процесора для смартфонів рівня High-End. Компанія Qualcomm представить новий чіпсет, який візьмуть на озброєння всі виробники смартфонів.

Новий чіп отримає назву Snapdragon 8150 або Snapdragon 855. Швидше за все, ці компоненти з'являться на ринку тільки в лютому або березні 2019 року.Але довго чекати, щоб оцінити продуктивність Snapdragon 8150 (Snapdragon 855), не довелося. Результати продуктивності вже показали в мережі, і вони, чесно кажучи, трохи шокують.

Тест пройшло невідомий пристрій, яке оснащене новим чіпом від Qualcomm, 6 Гб оперативної пам'яті і операційною системою Android 9.0 pie. В однопоточному режимі Snapdragon 8150 перевершує по продуктивності Snapdragon 845, встановлений в Google Pixel 3 XL. Як виявилося, чіт не дозволив обійти навіть Galaxy Note 9, а до показників чіпа A12 від Apple йому ще далеко.

Нагадаємо, що корпорація Apple більше не буде називати точні цифри продажів своїх девайсів. Якщо раніше інвестори могли бачити кількість проданих девайсів, то тепер їм доведеться покладатися тільки на слова яблучної корпорації. Приміром, навіть Samsung вже протягом кількох років не вказує цифри у своїй статистиці.

Популярні новини зараз
Молодь у Києві запитали, як вони готуються до війни: відповіді, подекуди, шокують Українцям виплатять чималу компенсацію: гроші надходитимуть три місяці Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що відомий аналітик і інсайдер, передбачення якого часто збуваються повідомив з приводу нових iPhone, які покажуть вже в 2019 році. Швидше за все, наступного року світ побачить цілих три нових смартфона, і один з них кардинально відрізняється дисплеєм від інших. Також сканер особи отримає велике оновлення, що допоможе захистити смартфон ще краще.

Знай.uа писав, що Роскомнагляд збирається оштрафувати корпорацію Google. Повідомляється, що найбільший пошуковик не виконав вимог Роскомнадзора.