Samsung Galaxy Note 9 був представлений в серпні цього року і на даний момент є одним з кращих смартфонів на сьогоднішній день. Однак, у компанії є головний конкурент в особі Apple, і ентузіасти вирішили порівняти бюджетник iPhone XR і топовий флагман від Samsung.

Samsung Galaxy Note 9 оцінений у 1249 доларів, тоді як iPhone XR можна купити за 749 доларів, що майже в два рази менше вартості Note 9.

Судячи з відео, Note 9 все-таки не зміг витримати битву з бюджетним смартфоном від Apple. Смартфони порівнювали по продуктивності з допомогою запуску додатків. Перше коло запуску додатків Note 9 провалив. Смартфон запустив всі програми за 2 хвилини і 5 секунд. iPhone XR ті ж програми вдалося запустити за 1 хвилину 51 секунду, що безсумнівно здивувало всіх шанувальників Samsung. Однак, Android закриває додатки, а iOS їх згортає, дозволяючи відкривати вже відкриті завдання набагато швидше.

Популярні новини зараз
Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе" Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Другий коло показав перевагу 8 ГБ оперативної пам'яті. Note 9 не виклав жодної програми, і повторно запустив їх за 33 секунди. iPhone XR останні кілька додатків ганебно вивантажив з пам'яті, пройшовши другий круг по 46,33 секунди.

Нагадаємо, що корпорація Apple більше не буде називати точні цифри продажів своїх девайсів. Якщо раніше інвестори могли бачити кількість проданих девайсів, то тепер їм доведеться покладатися тільки на слова яблучної корпорації. Приміром, навіть Samsung вже протягом кількох років не вказує цифри у своїй статистиці.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що відомий аналітик і інсайдер, передбачення якого часто збуваються повідомив з приводу нових iPhone, які покажуть вже в 2019 році. Швидше за все, наступного року світ побачить цілих три нових смартфона, і один з них кардинально відрізняється дисплеєм від інших. Також сканер особи отримає велике оновлення, що допоможе захистити смартфон ще краще.

Знай.uа писав, що Роскомнагляд збирається оштрафувати корпорацію Google. Повідомляється, що найбільший пошуковик не виконав вимог Роскомнадзора.