Компанія Apple вирішила скоротити виробництво нових iPhone XR-за низького попиту. За даними співрозмовників видання, компанія Foxconn, яка збирає телефони Apple зарезервувала під iPhone XR близько 60 складальних ліній. Зараз збірка йде тільки на 45 лініях, “так як основний замовник сказав, що йому не потрібно так багато продукції”.

Очевидно, що бюджетний смартфон не влаштував компанію з продажу. І це не дивно, адже більшість користувачів знайшли головний недолік смартфона всього за день - занадто великі рамки, які роблять його потворним. Виявилося, що ці рамки навколо дисплея здаються більшими, ніж на фото.

Foxconn таким чином скоротив виробництво iPhone XR на 20-25% або 100 тисяч телефонів на добу. Схожа ситуація і в іншого великого партнера Apple по зборці iPhone XR - компанії Pegatron, пише Nikkei.

Популярні новини зараз
Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові" Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Одночасно Apple збільшує виробництво телефонів попередніх моделей - iPhone 8 і iPhone 8 Plus, які значно дешевше iPhone XR. І хоча вони значно поступаються новим моделям, їх потужності більш ніж достатньо для приємного використання.

Нагадаємо, що гучний смартфон від китайської корпорації Nubia розмели за хвилину після початку продажів. Варто зазначити, що перша партія була 100 000 смартфонів Nubia X, який отримав відразу два дисплея і корпус у формі моноблока. Також девайс залишився без фронтальної камери, але другий екран допоможе зробити селфи з допомогою основної.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Xiaomi відома своїми пристроями, які шокують весь світ низькою ціною. Таким чином з'явилися на прилавках бездротові навушники, ціна яких близько 25$. Девайс здатний працювати без підзарядки близько 7 годин, забезпечуючи зручне використання.

Знай.uа писав, що після презентації нових девайсів від Apple, ціни на продукцію компанії на території Росії помітно підвищилися. Тім Кук назвав причину цього - занадто слабка економіка країни і нестабільна валюта.