Китайська компанія Yongnuo представила бездзеркальну камеру YN450. Серед характеристик звичайного середнього дзеркального фотоапарата варто відзначити наявність Androidна борту.

Камера отримала матрицю з роздільною здатністю 16 Мп. Вона буде працювати на 8-ядерному процесорі Qualcomm (модель не уточнюється) в парі з 3 ГБ оперативної і 32 ГБ вбудованої пам'яті. Досить непогані характеристики, як для звичайної камери. При цьому флеш-пам'ять можна розширити до 64 ГБ. Варто відзначити, що Android допоможе налаштувати картинку, а також помітно розширить функціонал пристрою.

Камера оснащена 5-дюймовим екраном з роздільною здатністю Full HD, стереомікрофоном, подвійним світлодіодним спалахом і акумулятором на 4000 мач. До речі, акумулятора більше ніж достатньо для одного великого фотосету. Yongnuo YN450 може знімати відео в дозволі 4К при 30 кадрах в секунду, що теж дуже непогана функція, враховуючи, що далеко не всі монітори і телевізори здатні відтворювати відео у такому форматі. Ціна новинки і дата виходу поки невідомі.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Нагадаємо, що гучний смартфон від китайської корпорації Nubia розмели за хвилину після початку продажів. Варто зазначити, що перша партія була 100 000 смартфонів Nubia X, який отримав відразу два дисплея і корпус у формі моноблока. Також девайс залишився без фронтальної камери, але другий екран допоможе зробити селфи з допомогою основної.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Xiaomi відома своїми пристроями, які шокують весь світ низькою ціною. Таким чином з'явилися на прилавках бездротові навушники, ціна яких близько 25$. Девайс здатний працювати без підзарядки близько 7 годин, забезпечуючи зручне використання.

Знай.uа писав, що після презентації нових девайсів від Apple, ціни на продукцію компанії на території Росії помітно підвищилися. Тім Кук назвав причину цього - занадто слабка економіка країни і нестабільна валюта.