Компанія Zynga анонсувала нові ігри, які планує випустити найближчим часом на мобільних пристроях. Про це повідомляє видання The Jakarta Post.

Гаррі Поттер і Драко Мелфой
Гаррі Поттер і Драко Мелфой

За словами розробників, у другій половині 2019 року на мобільних пристроях вийде відразу дві гри, які пов'язані зі всесвітом серіалу "Гра престолів". Одна з них буде слоти казино.

Гра престолів
Гра престолів

Разом з цим розробники планують випустити мобільну гру за мотивами "Гаррі Поттера", в якій потрібно буде виставляти предмети три в ряд. Також в 2020 році компанія випустить дві гри з "Зоряним війнам" — угоду з Disney вже підписано.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Гра престолів
Гра престолів

Раніше ми писали, що 22 листопада в рамках всеукраїнського туру в Національному палаці мистецтв "Україна" відбудеться симфонічне шоу у виконанні оркестру Андрія Чорного і хору Voice of The Sympho Metal.

Серед іншого на концерті можна буде почути музику з культового серіалу "Гра Престолів" і інших відомих кінофільмів. Наприклад, музиканти виконають музику, написану такими відомими композиторами, як Рамін Джавад, Ханц Циммер, Говард Шор, Ніно Рота.

В числі запрошених артистів - вокалістка Національної оперети України Олена Арбузова, яка володіє рідкісним сопрано.

Раніше повідомлялося, що з'явилася ексклюзивна інформація про фінальний сезон популярного телесеріалу "Гра престолів", який знятий за мотивами відомої книги Джорджа Мартіна "Пісня льоду і полум'я".

Відповідний звіт, що містить відомості про останній сезон "Гри престолів" з'явився в американському щотижневому журналі Entertainment Weekly. У цьому тижневику представлені інтерв'ю акторів з відомого телесеріалу, які розповіли про зйомки заключних серій.

Відома актриса Емілія Кларк, яка зіграла Дейенеріс, розповіла, що перевірка всіх камер була набагато довшою і скрупульозної ніж раніше, а костюми, зачіски і макіяж стали набагато краще.

Нагадаємо, актор Джош Уайтхаус зіграє одну з головних ролей в приквелі "Гри престолів".

Раніше Знай.uа повідомляв, з'явилося перше фото зі зйомок нової "Гри Престолів".

Знай.uа писав, найбільший актор "Гри Престолів" одружився на мініатюрній дівчині.