Власники смартфонів під керуванням Android 9 Pie масово почали скаржитися на передчасну розрядку своїх гаджетів.

Багато користувачів звинуватили у витоку ресурсу акумулятора некоректну роботу функції Adaptive Battery, яка була покликана забезпечити більш ефективну витрату енергії за рахунок адаптації системи під уподобання користувачів.

Інші звинувачують у швидкій розрядці програми Spotify і YouTube. На думку власників смартфонів, ці програми забирають стільки енергії, скільки і важкі ігри на максимальних налаштуваннях.

Компанія Google, після численних скарг, порекомендувала користувачам гаджетів переконатися в точній установці останнього доступного білду операційної системи Android, а також перевірити наявність оновлень для проблемних додатків.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У випадку, якщо всі умови дотримані, необхідно активувати надбудову Battery Saver і відключити функції адаптивної батареї і яскравості, які можуть чинити негативний вплив на автономність сумісних пристроїв.

Нагадаємо, компанія Nubia, як і очікувалося, представила смартфон Nubia X, головною особливістю якого є наявність двох екранів. Однак, витоку, які з'являлися в мережі протягом кількох місяців практично всі розповіли про новинку.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", крім всілякої електроніки в сучасних планшетах є різні метали, у тому числі дорогоцінні, пластик, текстоліт і навіть магніти. Однак, це не обман від Apple, а спеціальна технологія. Грубо кажучи, з допомогою магнітів цей планшет виконує свої функції.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що смартфон Huawei Mate 20 Pro вже встиг побувати в одній розбиранні – у Китаї, а зараз пристрій вдалося розібрати до останнього гвинтика і фахівцям iFixit. В результаті, як виявилося, смартфон практично не придатний для ремонту, і його в більшості випадків краще викинути після великої поломки.