Електричний пікап компанії Tesla Motors отримає футуристичний дизайн в стилі кіберпанк. Про це заявив сам творець компанії Tesla Ілон Маск, який не приховує, що любить аніме і кіберпанк у всіх його проявах.

“Я поки не можу говорити докладно, проте можу сказати, що це буде футуристичний автомобіль з всесвіту фільму “той, що Біжить по лезу”. Він буде неймовірним і фантастичним. У мене просто завмирає серце”, - зазначив Маск. Не можна не помітити його любов до фільму, так і до всесвіту майбутнього, коли людина і робот це практично одне і теж.

Глава “Тесли” також заявив, що це буде великий пікап з шістьма посадковими місцями, запас ходу якого складе від 650 до 800 кілометрів. Досить непогані показники, враховуючи вагу і розміри автомобіля.

Раніше Ілон Маск розповідав, що у пікапа вже в стандартній комплектації буде два електричних двигуна з “божевільним крутним моментом” і повний привід. Плюс до всього, базовий автомобіль отримає адаптивну пневматичну підвіску, яка автоматично буде застосовувати оптимальні налаштування “у залежності від конкретної навантаження”.

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів "Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

До речі, пікап отримає максимальний рівень автопілота з режимом паралельної парковки, як справжній профі.

Нагадаємо, що впро час розбирання нового iPad Pro 2018 від Apple експерти виявили величезну кількість магнітів. Як вдалося з'ясувати, девайсі їх близько 90 штук, і вони не просто так розташовані під дисплеєм. За допомогою них можна робити купу нових функцій, які раніше були недоступні у його попередників.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що відомий китайський флагман Huawei Mate 20 Pro, який обійдеться покупцеві в 30 тисяч гривень перевірили на ремонтопридатність. Варто відзначити модульні компоненти, які можна замінити в будь-якому сервісному центрі, а також батарея, яка з легкістю знімається навіть у кустарних умовах. Однак, експерти поставили йому оцінку 4 з 10 за дисплея з клеєм, і величезної кількості шлейфів.

Знай.uа писав, що у мережі з'явився фейковий сайт з нібито инсталятором поплуярнейшего браузера Google Chrome.