Компанія Huawei представила новий ноутбук MateBook 13, який першим з усіх продуктів бренду підтримує технологію Huawei Share 3.0. З її допомогою зі смартфона на ноутбук можна передати за дві секунди до тисячі фотографій. Судячи з усього, потік передачі даних помітно поліпшили.

Ця технологія буде функціонувати зі смартфонами Huawei з модулями NFC і прошивкою EMUI 9.0. Таким чином корпорація хоче створити цілу екосистему своїх пристроїв, як у Apple. Щодо характеристик відомо, що новинка отримала екран з діагоналлю 13 дюймів і роздільною здатністю 2160x1440 пікселів. Так, ноутбук не ігрова, але для роботи в русі він ідеальний вибір. Дисплею відведено 88% панелі лептопа.

Новинка базується на трьох можливих версій процесорів Intel Core: i7-8565U (Whiskey Laek), Core i5-8265U або i7-8560U восьмого покоління, до того ж йде інтегрована графіка UHD620 або відеокарта NVIDIA MX150.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Об'єм оперативної пам'яті становить 8 ГБ, а накопичувача – 256 ГБ. Можлива вартість новинки в складі близько 1155 доларів, що набагато дорожче свіжого ноутбука від Xiaomi, що все обійдеться в 500 доларів.

Нагадаємо, що впро час розбирання нового iPad Pro 2018 від Apple експерти виявили величезну кількість магнітів. Як вдалося з'ясувати, девайсі їх близько 90 штук, і вони не просто так розташовані під дисплеєм. За допомогою них можна робити купу нових функцій, які раніше були недоступні у його попередників.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що відомий китайський флагман Huawei Mate 20 Pro, який обійдеться покупцеві в 30 тисяч гривень перевірили на ремонтопридатність. Варто відзначити модульні компоненти, які можна замінити в будь-якому сервісному центрі, а також батарея, яка з легкістю знімається навіть у кустарних умовах. Однак, експерти поставили йому оцінку 4 з 10 за дисплея з клеєм, і величезної кількості шлейфів.

Знай.uа писав, що у мережі з'явився фейковий сайт з нібито инсталятором поплуярнейшего браузера Google Chrome.