Компанія Apple оновила розділ онлайн-магазину, де продають відновлену продукцію, додавши до розділу смартфони iPhone 8 і 8 Plus. Так, тепер компанія вважає ці смартфони застарілими, і в разі купівлі нових смартфонів по Trade-in, смартфони цієї версії відправляються назад на завод, де перевіряють, і знову відправляють на прилавки. Відновлені смартфони продають на 100 доларів дешевше, ніж нові, і це приємний бонус для всіх тих, хто хотів цей девайс.

Так, відновлені iPhone 8 і 8 Plus можна придбати в трьох кольорах: сірому, сріблястому і золотистому. Правда, доступна тільки модифікація з 64 ГБ вбудованої пам'яті, але для більшості покупців цього більш ніж достатньо.

Відновлений iPhone 8 оцінений в 499 доларів (майже 14 тисяч гривень), а 8 Plus коштує 599 доларів (16 800 гривень). До речі, якщо користувач придбає офіційного відновлений смартфон в повній комплектації зі стандартною річною гарантією, він також отримує право купити розширену гарантію Apple Care +, як для нових iPhone 8 і 8 Plus, що допоможе відновити практично безкоштовно смартфон.

Популярні новини зараз
Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися
Показати ще

Нагадаємо, що впро час розбирання нового iPad Pro 2018 від Apple експерти виявили величезну кількість магнітів. Як вдалося з'ясувати, девайсі їх близько 90 штук, і вони не просто так розташовані під дисплеєм. За допомогою них можна робити купу нових функцій, які раніше були недоступні у його попередників.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що відомий китайський флагман Huawei Mate 20 Pro, який обійдеться покупцеві в 30 тисяч гривень перевірили на ремонтопридатність. Варто відзначити модульні компоненти, які можна замінити в будь-якому сервісному центрі, а також батарея, яка з легкістю знімається навіть у кустарних умовах. Однак, експерти поставили йому оцінку 4 з 10 за дисплея з клеєм, і величезної кількості шлейфів.

Знай.uа писав, що у мережі з'явився фейковий сайт з нібито инсталятором поплуярнейшего браузера Google Chrome.