Менеджер операційного підрозділу Xiaomi в Північній Америці Аарон Ян, на форумі Reddit запросив всіх фанатів компанії на спеціальний захід в Нью-Йорку, яке відбудеться 8 грудня. Для прийняття участі у вечірці достатньо всього лише попередньо зареєструватися. Поки ніхто не здогадується, що саме буде на вечірці. Це буде явно не презентація нової продукції.

Що саме представить китайський виробник в Нью-Йорку менеджер не уточнив. Він лише натякнув, що це будуть “найновіші і найкращі” продукти Xiaomi. Можливо, будуть розіграші безкоштовної техніки від корпорації, або ж дадуть поклацати нові або секретні гаджети. Також на заході можна буде поспілкуватися з командою Xiaomi, побачити спеціально запрошених гостей і знаменитостей. Час і місце проведення заходу поки не оголошені.

Швидше за все, презентація буде присвячена запуску на американському ринку смартфонів Xiaomi Mi 8 Pro і Mi Mix 3.

Популярні новини зараз
ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Нагадаємо, що впро час розбирання нового iPad Pro 2018 від Apple експерти виявили величезну кількість магнітів. Як вдалося з'ясувати, девайсі їх близько 90 штук, і вони не просто так розташовані під дисплеєм. За допомогою них можна робити купу нових функцій, які раніше були недоступні у його попередників.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що відомий китайський флагман Huawei Mate 20 Pro, який обійдеться покупцеві в 30 тисяч гривень перевірили на ремонтопридатність. Варто відзначити модульні компоненти, які можна замінити в будь-якому сервісному центрі, а також батарея, яка з легкістю знімається навіть у кустарних умовах. Однак, експерти поставили йому оцінку 4 з 10 за дисплея з клеєм, і величезної кількості шлейфів.

Знай.uа писав, що у мережі з'явився фейковий сайт з нібито инсталятором популярного браузера Google Chrome.