Компанія Google разом зі смартфонами Pixel третього покоління представила свою першу бездротову зарядну станцію Pixel Stand, яка здатна заряджати смартфони за рекордно короткий час. Крім того, що пристрій уміє заряджати смартфони, воно має і ряд додаткових функцій. Наприклад, при установці на станцію смартфон може включити режим фоторамки, календаря і так далі. Таким чином на столі буде гарний аксесуар, який не буде кидатися в очі.

Проте і з цим пристроєм Google не вдалося уникнути проблем. Як повідомляють деякі власники Pixel Stand, при установці смартфона на станцію, наприклад, не активується режим фоторамки, хоча в налаштуваннях все вибрано вірно. Таким чином девайс розчарував користувачів, які придбали його.

Деяким допомагає перезавантаження, але через час проблема знову повертається. Поки що спроби вирішити питання з техпідтримкою Google успіхом не увінчалися. Наскільки масова проблема, сказати складно, адже і обсяги продажів Pixel Stand в рази менше, ніж у смартфонів. Будемо сподіватися, що проблему вирішать за допомогою оновлення, а не відкликанням продукції і подальшим обміном.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Нагадаємо, що впро час розбирання нового iPad Pro 2018 від Apple експерти виявили величезну кількість магнітів. Як вдалося з'ясувати, девайсі їх близько 90 штук, і вони не просто так розташовані під дисплеєм. За допомогою них можна робити купу нових функцій, які раніше були недоступні у його попередників.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що відомий китайський флагман Huawei Mate 20 Pro, який обійдеться покупцеві в 30 тисяч гривень перевірили на ремонтопридатність. Варто відзначити модульні компоненти, які можна замінити в будь-якому сервісному центрі, а також батарея, яка з легкістю знімається навіть у кустарних умовах. Однак, експерти поставили йому оцінку 4 з 10 за дисплея з клеєм, і величезної кількості шлейфів.

Знай.uа писав, що у мережі з'явився фейковий сайт з нібито инсталятором популярного браузера Google Chrome.