Розробники смартфонів придумують креативні рішення щодо того, де приховати передню камеру на безрамковому смартфоні. Apple та багато інших компаній обрали виріз на верхній частині екрана, оскільки це набагато простіше і економічніше різних висувних конструкцій. Vivo створив смартфон з висувною камерою. Oppo, Xiaomi, Huawei і Lenovo вибрали форм-фактор слайдера, який допомагає приховати камери за екраном в той час, коли вони не потрібні. Проте, деякі виробники зайшли ще далі, спростить життя і собі, і користувачам майбутніх смартфонів.

Китайський виробник Elephone не став винаходити велосипед і просто поліпшив те, що є. Майбутній Elephone PX оснащений фронтальною камерою в стилі Vivo Nex. Однак, на відміну від останнього, новий смартфон має не одну, а дві висувні камери.

Тепер стане ще простіше робити селфи, які будуть набагато краще за якістю, ніж у попередника даного пристрою.

Інші специфікації смартфона виглядають пристойно для пристрою середнього класу, серед яких 4 гб оперативної пам'яті і 64 вбудованою з можливістю розширення.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Українцям дадуть готівку на оплату комуналки: кому час йти до банку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Нагадаємо, що впро час розбирання нового iPad Pro 2018 від Apple експерти виявили величезну кількість магнітів. Як вдалося з'ясувати, девайсі їх близько 90 штук, і вони не просто так розташовані під дисплеєм. За допомогою них можна робити купу нових функцій, які раніше були недоступні у його попередників.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що відомий китайський флагман Huawei Mate 20 Pro, який обійдеться покупцеві в 30 тисяч гривень перевірили на ремонтопридатність. Варто відзначити модульні компоненти, які можна замінити в будь-якому сервісному центрі, а також батарея, яка з легкістю знімається навіть у кустарних умовах. Однак, експерти поставили йому оцінку 4 з 10 за дисплея з клеєм, і величезної кількості шлейфів.

Знай.uа писав, що у мережі з'явився фейковий сайт з нібито инсталятором популярного браузера Google Chrome.