Компанія Huawei оголосила про вихід на ринок нового доступного планшета під назвою MediaPad M5 Youth Edition. За заявами виробника, головний упор при створенні планшета був не на начинку, а на підтримку голосового помічника, так що моментального відгуку і плавної роботи з громіздкими додатками можна забути.

Huawei MediaPad M5 Youth Edition наділили алюмінієвим корпусом, 10,1-дюймовим екраном з роздільною здатністю 1920 х 1200 пікселів і підтримкою стилуса S-Pen Lite, процесором Kirin 659, 4 Гб оперативної і 64 Гб вбудованої пам'яті. Так начинка не найкраща, навіть у більшості смартфонів оперативки і потужностей куди більше. Однак, для перегляду відео цих можливостей вистачить позаочі. Що стосується камера, вона отримала об'єктив 8 Мп (f / 2.0) з автофокусом, а фронтальна без автофокуса. Об'єм батареї не рекордний, але і 7500 маг вистачить на весь день. Крім цього, планшет оснащений лінійним масивом з чотирьох мікрофонів, які розпізнають тиху мову з відстані до 5 метрів.

Ціна близько 300 доларів, але і за такі гроші можна знайти куди більш цікавий апарат для таких же цілей.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Нагадаємо, що впро час розбирання нового iPad Pro 2018 від Apple експерти виявили величезну кількість магнітів. Як вдалося з'ясувати, девайсі їх близько 90 штук, і вони не просто так розташовані під дисплеєм. За допомогою них можна робити купу нових функцій, які раніше були недоступні у його попередників.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що відомий китайський флагман Huawei Mate 20 Pro, який обійдеться покупцеві в 30 тисяч гривень перевірили на ремонтопридатність. Варто відзначити модульні компоненти, які можна замінити в будь-якому сервісному центрі, а також батарея, яка з легкістю знімається навіть у кустарних умовах. Однак, експерти поставили йому оцінку 4 з 10 за дисплея з клеєм, і величезної кількості шлейфів.

Знай.uа писав, що у мережі з'явився фейковий сайт з нібито инсталятором популярного браузера Google Chrome.