У Facebook Messenger скоро з'явиться функція видалення відправлених повідомлень.

Цю інформацію повідомили розробники в описі останнього оновлення для iOS-клієнта, повідомляє Ain.

Точної дати оновлення поки невідомо - зазначено, що функція Undsend з'явиться скоро. У тестових збірках її помітили ще в жовтні цього року.

Відомо, що видалити повідомлення можна буде лише протягом 10 хвилин після відправки. Так, наприклад, в WhatsApp повідомлення можна видаляти протягом години. Telegram підтримує редагування та видалення протягом 48 годин.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Варто відзначити, що функція з'явилася не просто так. У квітні 2018 року в Facebook зізналися, що видаляли повідомлення, які Марк Цукерберг відправляв через Messenger. Тоді це назвали мірою безпеки, а у відповідь на масове обурення, заявили про швидкий доступ до видалення для всіх користувачів.

Зараз у Messenger є тільки один спосіб видалити повідомлення — режим Secret Conversation, в якому доступний таймер на час їх самознищення.

Нагадаємо, акції Facebook впали після закриття сесії, після змішаних результатів за квартал.

Прибуток на акцію склав $1.76 проти очікуваних $1.47, а доходи склали $13.73 млрд проти очікуваних $13.78 млрд; Акції Facebook просіли на 6%, однак потім виросли на 5%, після того, як інвестори “переварили” коментарі Марка Цукерберга щодо майбутніх витрат і зростання.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", влада Великобританії оштрафували соціальну мережу Facebook на £500 тисяч ($644 тисячі) за співпрацю з британською компанією Cambridge Analytica, що призвело до витоку персональних даних користувачів.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що Facebook може збирати інформацію про користувачів за допомогою нового смарт-екрану Portal. Сам Цукерберг раніше заявляв, що пристрій добре захищене. Як виявилося, насправді все навпаки.