Новим головою ради директорів компанії стане Робін Денхолм. Рада директорів компанії Tesla знайшов заміну Ілону Маску, залишив посаду голови за погодженням з Комісією з цінних паперів США. До речі, Маск тепер не може займати посаду голови компанії як мінімум 3 роки.

Новим головою ради директорів компанії стане Робін Денхолм. До цього вона обіймала посаду незалежного директора і очолювала аудиторський комітет Tesla. Очевидно, що головою став співробітник Tesla, який займав нижчу посаду, але впливав на стратегію компанії.

Крім того Денхолм є фінансовим директором найбільшого телекомунікаційного оператора Австралії - компанії Telstra Corp Ltd. Таким чином рада директорів порахували, що Денхолм здатний керувати і цією компанією.

Нагадаємо, серпні Маск написав, що хоче викупити акції Tesla по $420 за одиницю: нібито викуп профінансує суверенний фонд Саудівської Аравії. На думку SEC, ці заяви призвели до збоїв на біржі і пошкодили інвесторам. Мін'юст США почав розслідування.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

В результаті SEC звинуватила Маска в шахрайстві на ринку цінних паперів, і після низки подібних інцидентів Маск попросили покинути пост глави компанії.

Нагадаємо, що і хоча Xiaomi Mi Band 3 буквально пів року тому з'явився на прилавках, інсайдери та аналітики поділилися новою інформацією про новому унікальному Xiaomi Mi Band 5, який здивує ринок електронних девайсів новою продукцією. Головною особливістю девайса є можливість синхронізації з іншими додатками, такими як Google-сервіси і Strava.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що китайська компанія Huawei представила новий бюджетний ноутбук Mate 13, який за характеристиками не поступається навіть MacBook від Apple. Оперативної пам'яті більш ніж достатньо для сучасного ноутбука - 8 гб.

Знай.uа писав, що новий iPad Pro 2018, якого показали світу в жовтні цього року вирішили перевірити на продуктивність. Як виявилося, це один з найбільш потужних на ринку. Тести підтвердили цю заяву. Навіть у деяких ноутбуків немає такої продуктивності.