На виставці в Мілані американський виробник мотоциклів Harley-Davidson свій перший серійний електричний байк - модель LiveWire. І хоча мотоцикл зовні практично нічим не відрізняється від своїх побратимів з бензиновими движками, “під капотом” у цього апарату справжній монстр. Виробництво та продаж мотоцикла почнуться в 2019 році.

Відомо, що LiveWire отримає повністю регульовану підвіску і системи ABS і стабілізації в базовому оснащенні. Немає сумнівів, що мотоцикл отримав всю сучасну начинку для комфортної їзди.

"Проект Livewire був модельним прототипом, створеним в 2014 році. Ми дозволили цим гонщикам тестувати мотоцикл по всьому світу, а після чого зібрали відгуки про особливості мотоцикла. Завдяки відгуків і побажань гонщиків ми створили унікальний електромотоцикл", - повідомили в компанії.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Harley-Davidson заявила, що LiveWire буде лише першою з серії електричних моделей, і до 2022 року у марки з'явиться повний модельний ряд электробайков. Про ціну поки нічого не відомо, але електродвигуни мають помітно більшу потужність, ніж дизельні побратими.

Нагадаємо, що і хоча Xiaomi Mi Band 3 буквально пів року тому з'явився на прилавках, інсайдери та аналітики поділилися новою інформацією про новому унікальному Xiaomi Mi Band 5, який здивує ринок електронних девайсів новою продукцією. Головною особливістю девайса є можливість синхронізації з іншими додатками, такими як Google-сервіси і Strava.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що китайська компанія Huawei представила новий бюджетний ноутбук Mate 13, який за характеристиками не поступається навіть MacBook від Apple. Оперативної пам'яті більш ніж достатньо для сучасного ноутбука - 8 гб.

Знай.uа писав, що новий iPad Pro 2018, якого показали світу в жовтні цього року вирішили перевірити на продуктивність. Як виявилося, це один з найбільш потужних на ринку. Тести підтвердили цю заяву. Навіть у деяких ноутбуків немає такої продуктивності.