Виконавчий директор Xiaomi Лей Цзюнь в інтерв'ю китайським ЗМІ розповів про те, що компанія не збирається випускати смартфон з підтримкою 5G в перші два місяці 2019 року, оскільки апарат поки що “сирої”, і треба довести його до ладу, щоб він з'явився на прилавках вже готовим продуктом. Презентація такого мобільного пристрою запланована на березень-квітень 2019 року. До речі, компанія Oppo вже у всю готується випустити смартфон з підтримкою 5G-мереж, і навіть поділилася деякими характеристиками майбутнього флагмана.

Відомо, що смартфон Xiaomi з підтримкою 5G отримає акумулятор підвищеної ємності, щоб забезпечити оптимальний час роботи для його підзарядки один раз у два робочих дні.

Швидкість зарядки буде просто вражати. Крім цього, чіпсет буде топовим, адже Qualcomm випустить Snapdragon 8150 з тактовою частотою 3,1 ГГц, або ж 855.

до Речі, ціна за девайс буде близько 600 доларів, що зробить його досить доступним.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, що і хоча Xiaomi Mi Band 3 буквально пів року тому з'явився на прилавках, інсайдери та аналітики поділилися новою інформацією про новому унікальному Xiaomi Mi Band 5, який здивує ринок електронних девайсів новою продукцією. Головною особливістю девайса є можливість синхронізації з іншими додатками, такими як Google-сервіси і Strava.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що китайська компанія Huawei представила новий бюджетний ноутбук Mate 13, який за характеристиками не поступається навіть MacBook від Apple. Оперативної пам'яті більш ніж достатньо для сучасного ноутбука - 8 гб.

Знай.uа писав, що новий iPad Pro 2018, якого показали світу в жовтні цього року вирішили перевірити на продуктивність. Як виявилося, це один з найбільш потужних на ринку. Тести підтвердили цю заяву. Навіть у деяких ноутбуків немає такої продуктивності.