Google може додати до своїх карт можливість відзначати місця аварій, а також місця встановлених камер контролю швидкості і радарів. Таким чином водії зможуть попереджати один одного про аварії, небезпечній ділянці, або ж про радарі, тим самим допомагаючи уникнути проблем з законом.

Деякі користувачі сервісу відзначили, що в додатку почали з'являтися місця, позначені значком аварії або радара. Поки що таких небагато, але на Reddit вже існує ціла гілка обговорень з цього приводу. Швидше за все, функція зараз працює в тестовому режимі, тому відповідні повідомлення бачать тільки одиниці.

Компанія сподівається, що таким чином водії стануть набагато дружелюбніше по відношенню до інших учасників дорожнього руху. Подібна функція вже є у більшості сервісів-конкурентів, однак, сервіси від Google є одними з найпопулярніших на сьогоднішній день з-за тісної інтеграції в усі Android-девайси. Компанія продовжує розвивати свою продукцію, і ця новина стане приємним сюрпризом для водіїв або ж таксистів.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, що і хоча Xiaomi Mi Band 3 буквально пів року тому з'явився на прилавках, інсайдери та аналітики поділилися новою інформацією про новому унікальному Xiaomi Mi Band 5, який здивує ринок електронних девайсів новою продукцією. Головною особливістю девайса є можливість синхронізації з іншими додатками, такими як Google-сервіси і Strava.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що китайська компанія Huawei представила новий бюджетний ноутбук Mate 13, який за характеристиками не поступається навіть MacBook від Apple. Оперативної пам'яті більш ніж достатньо для сучасного ноутбука - 8 гб.

Знай.uа писав, що новий iPad Pro 2018, якого показали світу в жовтні цього року вирішили перевірити на продуктивність. Як виявилося, це один з найбільш потужних на ринку. Тести підтвердили цю заяву. Навіть у деяких ноутбуків немає такої продуктивності.