Компанія Hyper з Сан-Франциско запустила кампанію на підтримку її нової розробки, що позиціонується як самий потужний зовнішній акумулятор USB-C. Варто відзначити, що далеко не кожен зовнішній акумулятор здатний заряджати одночасно смартфон, планшет і ноутбук, при цьому з непоганою швидкістю, так як потужність апарату на висоті, як і обсяг.

Відпрацьовуючи своє позиціонування, пауэрбанк HyperJuice має ємність батареї 27 000 маг, а головне – виконаний в компактному корпусі. До речі, розмір цілком адекватний - його можна легко сплутати зі смартфонів, а також новинк влізе в кишеню ваших штанів. Захоплюючі характеристики + стильний дизайн + ціна на передзамовлення $159 забезпечили акумулятору HyperJuice збір $1 426 427 з початку кампанії 15 жовтня, що на 1 345% більше спочатку наміченого плану. І це не дивно, адже новинка не має конкурентів за характеристиками і ціною. Незамінний аксесуар для мандрівників та активних людей.

Компанія раптово з'явилася на ринку портативних акумуляторів, і практично відразу зайняла лідерство, враховуючи показники фінансового кварталу компанії.

Популярні новини зараз
Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Нагадаємо, що Google додасть в свій сервіс Google Maps нові можливості, серед яких додавання місць ДТП та аварій, а також швидкісних радарів на дорозі. Таким чином компанія хоче здружити водіїв, щоб вони допомагали один одному і поважали всіх під час поїздок на авто.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що у мережі з'явилися перші подробиці Oppo R19. Варто зазначити, що окрім топових на сьогоднішній день характеристик, девайс отримав і підтримку 5G-мереж. Це перший в світі смартфон з підтримкою нового стандарту мережі передачі даних.

Знай.uа писав, що китайська компанія Nubia представила свій перший ігровий смартфон. Крім 10 Гб оперативки, якій більш ніж достатньо для комфортної гри, смартфон оснастили додатковими кнопками, які допомагають задіяти практично всі пальці обох рук. Таким чином збільшується ефективність мобільного геймінгу.