Як стало відомо з офіційного блогу розробників Google, в 71-ї версії Google Chrome для смартфонів на базі Android і iOS з'явилася несподівана функція, яка дозволить заощадити купу грошей. Браузер навчився захищати людей від платних підписок, про яких вони можуть і не здогадуватися. Даний інтернет-оглядач вийде в грудні 2018 року, але вже зараз всі охочі можуть встановити бета-версію, щоб протестувати нову можливість. Її суть в тому, що при відкритті посиланням, здатних оформити платну підписку, користувач буде про це повідомлення. Тепер навіть нові користувачі сайтів будуть розуміти, що з них хочуть вилучати плату за різні послуги, які надає цей сайт.

Компанія Google провела дослідження і з'ясувала, що кожен місяць не менше 3 млн. користувачів Chrome переглядають сайти з мобільними підписками і натискають на посилання, після чого з їх рахунків починають списуватися гроші. Тепер про це можна забути раз і назавжди.

Нагадаємо, що корпорація Apple тепер потрапила в глухий кут. І хоча фінансовий звіт показав, що виручка зросла на 20 відсотків, інвестори стурбовані тим, що ж буде далі. Кількість проданих смартфонів з кожним разом зменшується, і компанії просто нічого запропонувати користувачам. І хоча кількість проданих смартфонів зменшується, їх вартість помітно підвищується.

Популярні новини зараз
У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що китайська компанія Royal представила перший у світі гнучкий смартфон. Однак, в ньому є купа мінусів. Приміром, він голосно тріщить, коли його згинають. Розробник повідомив, що всьому виною клей, і його незабаром приберуть, так як це всього лише прототип, і до появи на прилавках все зміниться.

Знай.uа писав, що корейська корпорація Samsung дозволить носити в своїй кишені справжній ПК. Повідомляється, що практично всі сучасні смартфони Samsung можуть встановити комп'ютерну ОС Linux, і з допомогою підключення моніторів і клавіатур можуть перетворитися на повноцінний ПК. Необхідна оптимальна потужність в 4 Гб.