Vivo нещодавно запустила Vivo Y97 Китаї. Тепер же Vivo Y95 з'явиться і на наших прилавках.

Vivo Y95 оснащений 6,22-дюймовим РК-екраном IPS з вирізом, яка є трендом на сьогоднішній день. Без нього нікуди. Екран забезпечує роздільну здатність HD + (720 x 1520 пікселів). Телефон імовірно оснащений чіпсетом MediaTek Helio P22, хоча публікації з Філіппін стверджують, що він працює на Snapdragon 439 (як і Vivo Y93).

Під капотом у девайса 4 ГБ ОПЕРАТИВНОЇ пам'яті, і він має внутрішню пам'ять до 64 ГБ. Зазначимо, що Vivo Y93 має таку ж конфігурацію пам'яті.

Vivo Y95 оснащений подвійною задньою камерою з датчиками 13 МП + 2 МП (як на телефоні Y93). Однак замість 8-мегапіксельною фронтальною камери Y95 оснащений 20-мегапіксельною фронтальною камерою з підтримкою AI і режиму краси, котоаря згладжує обличчя і прибирає недоліки. Запускається нова модель з Android 8.1 Oreo в парі з FunTouch OS 4.5 UI. Новинка обійдеться всього в 250 доларів, і система розблокування за допомогою особи є дуже приємною функцією як для бюджетного смартфона.

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi, яка відома всьому світу завдяки створенню розумної техніки, від телефонів до обігрівачів, повідомила про підвищення цін на свою продукцію. Проте, компанія швидко виправдалася, і назвала причину. Виною всьому нестабільний курс національної валюти Китаю, у зв'язку з чим компанія не хоче наживатися на користувачів, і лише хоче вирівняти свої показники продажів для фінансового звіту.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Apple і Amazon уклали договір, який допоможе позбутися від реселерів iPhone та іншої техніки яблучної корпорації на ринку. Замість цього, Amazon буде отримувати відразу ж новітню продукцію від Apple відразу після анонсу, що підвищить популярність найбільшої в світі майданчику продажів і покупок.

Знай.uа писав, що експерти назвали причину моторошних лагів сервісу Gmail від Google. Як виявилося, всьому виною підтримка слабких пк і застарілих браузерів, у зв'язку з чим різні застарілі плагіни вживають багато ресурсів. Однак, для всіх інших користувачів мережі це значно ускладнює використання, адже пошта навіть не з першого разу відкривається.