Завдяки Бюро патентів і торгових знаків США вдалося з'ясувати, що компанія Sony Interactive Entertainment America створила і запатентувала свій новий геймпад. Однак, замість кнопок він отримає справжній сенсорний екран, що не може не дивувати. Він призначений для управління в іграх, а також повинен збільшити комфорт під час гри.

Мова йде про новому унікальному DualShock п'ятого покоління, в який вбудований сенсорний дисплей. Крім інформації під час гри, геймери зможуть набирати текст за допомогою клавіатури, яку вмонтують у сенсор. Звучить футуристично, але чекати залишилося недовго. За деякими даними, новий спосіб управління процесом дозволить грати навіть в стратегії начебто Civilization VI.

Таким чином, геймпад у нової ігрової консолі Sony виявиться абсолютно унікальним, так як до цього моменту жодна повноцінна приставка стаціонарного рівня не могла похвалитися такою особливістю. У геймпад навіть встановлять нову захист від ударів за типом Gorilla Glass. Немає сумнівів, що новинка з'явиться разом з PlayStation 5, яка вийде дуже нескоро. Не виключено, що це буде остання версія ігрової приставки Sony.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Microsoft створила підтримку голосового помічника від Amazon - Alexa. Тепер користувачі Windows 10 зможуть активно користуватися можливостями голосового помічника найбільшої у світі торговельного майданчика. І хоча Cortana не користується популярністю серед користувачів, новий асистент змінить цю ситуацію.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що знайдений баг в найбільшому ігровому магазині Steam дозволяв отримати будь-які ігри абсолютно безкоштовно. До того ж, створення рандомних ключів дозволяв продавати їх на чорному ринку, що суттєво вдарило по фінансам великим компаніям-розробником.

Знай.uа писав, що популярний і захищений браузер Firefox навчився допомагати купувати речі за дешевою ціною. Тепер браузер здатний самостійно шукати вигідні пропозиції на товари в найбільших інтернет-магазинах.