Головний дизайнер Apple Джоні Айв і другий дизайнер компанії Марк Ньюсон створили дизайн обручки. Та нічого надприродного кільце не може робити, але зовнішній вигляд притягує до себе увагу. А, враховуючи, що це ексклюзивне кільце від Apple, воно стає справжнім артефактом для любителів дорогих колекційних дрібничок.

Про це йдеться на офіційному сайті аукціонного дому sotheby's. Ювелірний виріб зроблений з цільного алмазу. Виручити за нього організатори торгів хочуть до 250 тисяч доларів (7 мільйонів гривень). Так, таке мало кому по кишені, але покупець безсумнівно знайдеться.

Частина грошей від продажу ювелірного виробу піде у фонд боротьби з ВІЛ, тим самим Apple показує, що вміє не тільки випускати дорогі гаджети, але і допомагає людству стати краще. Цілком можливо, що Apple почне випускати біжутерію, тим самим охопивши як можна більше аудиторії, адже на ринку ювелірних прикрас яблучна корпорація ще себе не пробувала.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Microsoft створила підтримку голосового помічника від Amazon - Alexa. Тепер користувачі Windows 10 зможуть активно користуватися можливостями голосового помічника найбільшої у світі торговельного майданчика. І хоча Cortana не користується популярністю серед користувачів, новий асистент змінить цю ситуацію.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що знайдений баг в найбільшому ігровому магазині Steam дозволяв отримати будь-які ігри абсолютно безкоштовно. До того ж, створення рандомних ключів дозволяв продавати їх на чорному ринку, що суттєво вдарило по фінансам великим компаніям-розробником.

Знай.uа писав, що популярний і захищений браузер Firefox навчився допомагати купувати речі за дешевою ціною. Тепер браузер здатний самостійно шукати вигідні пропозиції на товари в найбільших інтернет-магазинах.