Засновник і глава Facebook Марк Цукерберг зобов'язав всіх топ-менеджерів компанії використовувати тільки смартфони на Android. Ця заява здивувала публіку, і інших співробітників Facebook. У статті NYT, яка присвячена зовсім іншої теми (приховування соцмережею фактів втручання Росії у вибори 2018 року в США), говориться, що офіційною причиною є перевага Android над iOS за частки ринку.

Проте, все набагато простіше - Цукерберг образився на главу Apple Тіма Кука за те, що той розкритикував найбільшу соцмережа за витік особистих даних користувачів. Йдеться про інтерв'ю MSNBC, в якому глава Apple, критикуючи Facebook після скандалу з Cambridge Analytica, заявив, що його компанія ніколи не торгувала і не збирається торгувати особистими даними користувачів. Тим самим Apple скористалася важким становищем корпорації, щоб утвердитися за рахунок Facebook.

Незабаром після виходу статті Facebook опублікувала свій коментар, в якому все заперечує. Але, що цікаво, з приводу Android компанія каже, що вже давно заохочує своїх співробітників робити свій вибір на користь мобільної платформи Google, оскільки вона є найпопулярнішою в світі. Однак, все набагато цікавіше і банальніше.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, що не секрет, що у Microsoft був дуже непростий рік, оскільки кількість невдалих оновлень Windows 10 побив усі рекорди. Одне з осінніх оновлень видалило всі важливі особисті файли користувачів ПК, причому безповоротно. Проте, компанія усвідомлює всю серйозність цих інцидентів, і обіцяє виправитися, і більше приділяти увагу оновленнями, щоб у майбутньому такі неприємні ситуації не траплялися.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що користувачі iPhone зіткнулися з новою проблемою. Сервіси Apple запитують паролі до Apple ID, і якщо неправильно їх ввести, смартфон блокує обліковий запис власника смартфона, перетворивши гаджет в даремний цегла.

Знай.uа писав, що на прилавках магазинів незабаром з'явиться гнучкий смартфон Samsung Galaxy F, який можна використовувати як телефон, так і планшет. Однак, не все так класно як може здатися: ціна смартфона просто захмарна. Аналітики впевнені, що корейська корпорація зажадає за смартфон близько 1700 доларів.