Intel на своїй першій конференції для розробників штучного інтелекту в Пекіні представить флешку Neural Compute Stick 2 з потужною нейромережею всередині, яка дозволить спростити і прискорити розробку пристроїв інтернету речей та інших пристроїв з ІІ. Таким чином це найрозумніша флешка в світі, адже в ній по суті мозок, який можна навчати.

Neural Compute Stick 2 розроблена дочірньою компанією Intel під назвою Modius. Розробники зможуть використовувати обчислювальні потужності пристрою для створення і навчання будь-яких типів нейромереж. Потужність флешки складе 100 Гфлопс при витраті енергії всього у 1 Вт. Крім цього, при підключенні до будь-якого пристрою, вона стає розумнішою - за рахунок отриманої інформації вона стає набагато розумніші, тим самим отримуючи знання для їх ефективного використання в майбутньому.

Neural Compute Stick 2 буде коштувати $100. Для використання потрібно мати вихід USB 3.0. Точна дата початку продажів флешки не розкривається. Будемо сподіватися, що вони з'являться у відкритому доступі, і кожен зможе оволодіти флешкою з інтелектом.

Популярні новини зараз
Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Нагадаємо, що Марк Цукерберг, глава Facebook заборонив топ-менеджерам корпорації використовувати iPhone. Раніше повідомлялося, що це за безпеку, адже, на думку Марка, Android є більш надійною ОС. Однак, інсайдер повідомив, що Марк образився на Тіма Кука, главу Apple за те, що той засуджував надійний захист найбільшої соцмережі.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що сталевий смартфон RED Hydrogen One випробували на міцність. Як виявилося, девайс витримав практично всі випробування. І хоча фарба на задній панелі швидко злізла, на роботу пристрою це ніяк не вплинуло. На диво, дату датчик відбитків пальців стійкий до подряпин, не кажучи вже про камеру смартфона.

Знай.uа писав, що у мережі показали розумний електрошокер-пістолет, який після пострілу відразу ж дзвонить поліції. Для цього він синхронізується з телефоном, який і робить виклик правоохоронним органам. Таким чином, більше не потрібно витрачати дорогоцінний час на дзвінок копам, досить просто мати доступ до мережі на телефоні.