Ноутбуки LG Gram є якщо не самими, то одними з найбільш тонких і легких у світі моделей з ОС Windows. І це не просто маркетинговий хід: в минулому році 14-дюймовий LG Gram 14 був занесений в Книгу рекордів Гіннеса як самий легкий серійний ноутбук в даному класі, тоді як роком раніше там відзначилася 15-дюймова модель. Крім основної лінійки, з'явиться і новий продукт.

У базі даних агентства FCC, сертифікуючого в США електронні пристрої, виявлені записи, які вказують на те, що LG готує до випуску кілька нових моделей ноутбуків Gram. Швидше за все, мова йде про 17-дюймовому ноутбуку, який сподобається всім тим, хто любить великі екрани, і не хоче розлучатися зі свободою дій як на ПК. Чи варто говорити про переваги настільки величезного екрану при рекордно малих показники товщини і маси. Судячи з показників, він з легкістю складе конкуренцію навіть ноутбуків від Apple, які теж відрізняються легкістю, якістю, та показниками продуктивності.

Враховуючи, що рекордна автономність є однією з відмінних особливостей лінійки LG Gram у 17-дюймової моделі в цьому плані теж все повинно бути в порядку. Однак, у цього ноутбука дуже мало різних портів, так що перед покупкою варто запастися купою перехідників.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Нагадаємо, що Марк Цукерберг, глава Facebook заборонив топ-менеджерам корпорації використовувати iPhone. Раніше повідомлялося, що це за безпеку, адже, на думку Марка, Android є більш надійною ОС. Однак, інсайдер повідомив, що Марк образився на Тіма Кука, главу Apple за те, що той засуджував надійний захист найбільшої соцмережі.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що сталевий смартфон RED Hydrogen One випробували на міцність. Як виявилося, девайс витримав практично всі випробування. І хоча фарба на задній панелі швидко злізла, на роботу пристрою це ніяк не вплинуло. На диво, дату датчик відбитків пальців стійкий до подряпин, не кажучи вже про камеру смартфона.

Знай.uа писав, що у мережі показали розумний електрошокер-пістолет, який після пострілу відразу ж дзвонить поліції. Для цього він синхронізується з телефоном, який і робить виклик правоохоронним органам. Таким чином, більше не потрібно витрачати дорогоцінний час на дзвінок копам, досить просто мати доступ до мережі на телефоні.