Автор youtube-каналу JerryRigEverything зазвичай спеціалізується на смартфонах, однак на цей раз в його руки потрапив новий безрамковий планшет iPad Pro, який буквально місяць тому Apple представила на конференції.

Захисне скло не змогло впоратися вже з подряпинами від щупа з твердістю шостого ступеня, наступний по твердості шкали Мооса інструмент залишив ще більш глибокі подряпини, але це в принципі типово для сучасних пристроїв. Корпус з алюмінію, але і в цьому є свої мінуси - він легко дряпається ключами, або іншими металевими предметами, а товщина планшета дозволяє зламати девайс навпіл голими руками.

Втім, найважливішим питанням є стійкість планшета iPad Pro до перевірки на згинання. Так, такий планшет навряд чи зігнеться в задній кишені джинсів, як це може статися зі смартфоном, але все може бути.

Судячи з відео, для того, щоб повністю зігнути і зламати планшет iPad Pro, практично не знадобилося докладати зусиль. Зазначимо, що у відео представлена компактна 11-дюймова версія планшета, більший 12,9-дюймовий практично гарантовано виявиться ще більш крихким.

Популярні новини зараз
Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись "Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Таким чином, користувачі техніки Apple побачили, як легко дорогий планшет компанії можна зламати за допомогою мінімальних зусиль.

Нагадаємо, що глава Xiaomi повідомив, що в майбутньому компанія перевершить своїх конкурентів завдяки одній особливості, яку отримають всі смартфони. Як виявилося, мова йде про камеру смартфонів, які незабаром отримають топові характеристики, з якими навіть iPhone XS не зможе зрівнятися.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що корпорація Apple вже приступила до виробництва власного медіа-контенту. Яблучна компанія раніше повідомляла, що випустить сервіс, в якому буде в наявності власні фільми і серіали компанії. Для власників iPhone або iPad сервіс буде безкоштовним. Для всіх інших тільки платна підписка.

Знай.uа писав, що новий процесор для Android перевершив хвалений A12 від Apple. Судячи з усього, тепер у рейтингу продуктивності лідируючі місця займуть смартфони на зеленому роботі, а iPhone XS виявиться на останніх місцях.