У мережі з'явилися перші подробиці про майбутнє флагманському смартфоні Samsung Galaxy Note 10. За попередньою інформацією, розмір дисплея гаджета складе значні 6,66 дюйма. Так, такі розміри ближче до планшета, ніж до смартфона, але і на такий товар знайдеться покупець.

Передбачається, що великим екраном виробник оснастить гаджет для конкурентоспроможності з iPhone XS Max, який теж отримав значні розміри. Однак до того часу, як пристрій надійде на ринок, яблучного гаджету виповниться майже рік, так що відразу після цього з'явиться нова версія iPhone. Не виключено, що нові моделі стануть ще більше. І це буде тільки на руку Samsung.

Також відомо, що Samsung Galaxy Note 10 буде повністю безрамковий, і не отримає вирізів для камер. Швидше за все, всі датчики запровадять під екран, як і сенсор відбитків пальців. Згідно з чутками, його також оснастять підтримкою HDR і роздільною здатністю 4K. Дисплей Super AMOLED.

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Нагадаємо, що глава Xiaomi повідомив, що в майбутньому компанія перевершить своїх конкурентів завдяки одній особливості, яку отримають всі смартфони. Як виявилося, мова йде про камеру смартфонів, які незабаром отримають топові характеристики, з якими навіть iPhone XS не зможе зрівнятися.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що корпорація Apple вже приступила до виробництва власного медіа-контенту. Яблучна компанія раніше повідомляла, що випустить сервіс, в якому буде в наявності власні фільми і серіали компанії. Для власників iPhone або iPad сервіс буде безкоштовним. Для всіх інших тільки платна підписка.

Знай.uа писав, що новий процесор для Android перевершив хвалений A12 від Apple. Судячи з усього, тепер у рейтингу продуктивності лідируючі місця займуть смартфони на зеленому роботі, а iPhone XS виявиться на останніх місцях.