Ресурс Slashleaks опублікував характеристики смартфона LG Q9, які раніше часу з'явилися на офіційному сайті. Так, вихід смартфона очікують мільйони користувачів.

Смартфон LG Q9 буде представлений двома моделями LM-Q925S і LM-Q925L, які отримають 32 і 64 ГБ флеш-пам'яті відповідно. Звичайно ж, в залежності від модифікації ціна буде змінюватися. Екран має діагональ 6,1 дюйма, з коробки смартфон працює під управлінням операційної системи Android 8.1 Oreo. Не виключено, що після витівка компанія випустить актуальне оновлення Android 9.0.

Смартфон буде оснащений дактилоскопічним датчиком і модулем NFC. Однокристальна система не вказана, проте джерела стверджують, що мова йде про Snapdragon 660 або Snapdragon 632. Так, високої продуктивності очікувати не варто, але за плавну роботу розробники ручаються.

Раніше повідомлялося, що ємність акумулятора складе 3000 мАч, і це цілком собі середній показник. Заряду вистачить на цілий день. А камери будуть мати дозвіл 16 і 8 Мп, але для фото при хорошому освітленні цього досить.

Популярні новини зараз
Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Нагадаємо, що глава Xiaomi повідомив, що в майбутньому компанія перевершить своїх конкурентів завдяки одній особливості, яку отримають всі смартфони. Як виявилося, мова йде про камеру смартфонів, які незабаром отримають топові характеристики, з якими навіть iPhone XS не зможе зрівнятися.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що корпорація Apple вже приступила до виробництва власного медіа-контенту. Яблучна компанія раніше повідомляла, що випустить сервіс, в якому буде в наявності власні фільми і серіали компанії. Для власників iPhone або iPad сервіс буде безкоштовним. Для всіх інших тільки платна підписка.

Знай.uа писав, що новий процесор для Android перевершив хвалений A12 від Apple. Судячи з усього, тепер у рейтингу продуктивності лідируючі місця займуть смартфони на зеленому роботі, а iPhone XS виявиться на останніх місцях.