Xiaomi розмістила в своєму магазині пристрій від іншої китайської корпорації. На диво, це аксесуар для техніки Apple, а якщо бути точніше, то для MacBook.

Док-станція Haibeisi додає ноутбука MacBook додаткові роз'єми USB-C, HDMI, два USB 3.0, Thunderbolt 3 і слот для карт пам'яті. Досить зручна річ, враховуючи, що Apple з кожним роком позбавляє ноутбуки роз'ємів, які все ще є актуальними.

Вона дозволяє передавати дані на швидкості до 40 Гбіт/с. Серед характеристик новинки варто відзначити можливість трансляції 8K-відео. Цього більш ніж достатньо для передачі фільмів, або всіх ваших документів і фото з одного пристрою на інший.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Корпус аксесуар виконаний з алюмінію. Його габарити складають 117 х 32 х 10 мм. Док-станція дозволяє заряджати мобільні девайси і Macbook, розташовуючи загальною сумарною потужністю 100 Вт. Досить потужне пристрій, а ціна порадує ще сильніше потенційних покупців. Вартість док-станції Haibeisi складає всього $29, і вона вже продається на офф. сайті Xiaomi.

Нагадаємо, що глава Xiaomi повідомив, що в майбутньому компанія перевершить своїх конкурентів завдяки одній особливості, яку отримають всі смартфони. Як виявилося, мова йде про камеру смартфонів, які незабаром отримають топові характеристики, з якими навіть iPhone XS не зможе зрівнятися.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що корпорація Apple вже приступила до виробництва власного медіа-контенту. Яблучна компанія раніше повідомляла, що випустить сервіс, в якому буде в наявності власні фільми і серіали компанії. Для власників iPhone або iPad сервіс буде безкоштовним. Для всіх інших тільки платна підписка.

Знай.uа писав, що новий процесор для Android перевершив хвалений A12 від Apple. Судячи з усього, тепер у рейтингу продуктивності лідируючі місця займуть смартфони на зеленому роботі, а iPhone XS виявиться на останніх місцях.