Хакери навчилися зламувати старі iPhone і Mac за допомогою підроблених сайтів, непомітно замінюючи букву доменного імені. неуважні користувачі старих моделей смартфонів від яблучної корпорації можуть позбутися своїх грошей.

Дослідники стверджують, що в застарілих версіях браузера Safari деякі символи Юнікоду відображаються так само, як і звичайні букви. Таким чином підміна букви в домені сайту практично невідома.

Пролом в системі безпеки застарілої версії браузера дозволяє шахраям підробляти сторінки популярних сайтів, у яких використовується буква d: LinkedIn, Dropbox, Reddit, Wordpress і безліч інших. Не секрет, що це досить популярні сервіси, якими користуються щодня мільйони користувачів. Після того, як жертва авторизирується в фейковом сервісі, зловмисники отримають їх дані від оригінальної сторінки.

Популярні новини зараз
Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

до Речі, старі смартфони зазвичай працюють на старих версіях ос, які не позбулися проблем, а також нестабільні, що робить ці версії легкою здобиччю для хакерів.

Нагадаємо, що науковці і експерти з безпеки навчилися зламувати сканер відбитків пальців на будь-якому смартфоні. З цього моменту смартфони з таким захистом є ненадійними, адже вони тепер легка здобич для хакерів і зловмисників. Не секрет, що у кожної системи є збої, і навіть в цій. Таким чином вчені домоглися того, що сканер розблокує телефон в 1 з 5 випадків, навіть якщо відбитки пальців не збігаються.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що і хоча квартальні звіт показав світові, що Samsung отримує величезний прибуток, мобільний підрозділ не допомагає корпорації в цьому, а навпаки. Глава цього підрозділу визнав, що всьому виною “криза”, адже топові флагмани компанії не продаються на ринку.

Знай.uа писав, що відомий інсайдер повідомив про подробиці майбутнього PlayStation 5. Як виявилося, консоль майбутнього оснастять топовим чіпсетом, який обходить попередника за всіма показниками. Таким чином будь-які ігри отримають плавну і красиву картинку. Експерт запевняє, що ціна за новинку близько 500 доларів, а її вихід запланований на 2020 рік.