Компанія Google подала патентну заявку на “взуття доповненої та/або віртуальної реальності”, яка була опублікована днями відомство з патентів і товарних знаків США. Тепер за допомогою цього пристрою можна не тільки управляти руками в VR, але і переміщатися по світу.

Взуття виглядає як пара роликових ковзанів з біговими доріжками замість коліщат. Це дозволяє рухатися у віртуальній реальності, залишаючись при цьому на місці. Навіть в замкнутому просторі можна ходити, при цьому не ударяючись об стіни.

Ідея такого VR-взуття полягає в тому, що завдяки гнучкій конструкції людина може вільно ходити, але вбудовані в моторизовані черевики доріжки повертають її у вихідне положення. Ідея досить абсурдна, але цікава, адже до пошукача поки її ніхто не придумав.

Таким чином теоретично ви зможете проходити нескінченну відстань у віртуальній реальності, перебуваючи в невеликому приміщенні.

Популярні новини зараз
"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Само собою, на розробку діючого прототипу будуть потрібні роки, адже ця ідея на сьогоднішній день не виходила за межі паперу.

Нагадаємо, що у мережі показали найкращий у світі смартфон для селфи. Наголошується, що новинка отримає цілі 3 селфи камери, що не може не дивувати, оскільки аналогів на сьогоднішній день просто немає. До речі, основна камера подвійна, так що краще скористатися фронтальної, адже вона відмінно підходить для фото себе улюблених.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Samsung раніше повідомляла про те, що поєднує 2 лінійки бюджетних і середнього класу смартфонів в один, і до назви він отримав приставку M. В мережі показали перший смартфон цієї лінійки, і він отримає цілком звичайні характеристики. Так, флагманом він не стане, але і ціна буде цілком приємною.

Знай.uа писав, що китайська компанія Xiaomi вміє дивувати не тільки смартфонами, але в іншої побутової техніки для дому. Приміром, на прилавках з'явився новий телевізор Mi TV 4S, діагональ якого 75 дюймів. Крім величезного розміру, він виготовлений зі сплаву, який широко застосовується в космічній галузі.