Найбільший у світі онлайн-магазин Amazon з-за технічної помилки опублікував адреси електронної пошти деяких клієнтів. Досить неприємний сюрприз чекає покупців і продавців сервісу. Наголошується, що деякі користувачі отримали від компанії попередження, що їх дані були ненавмисно опубліковані.

При цьому Amazon запевнила, що проблема вже вирішена. Однак, факт витоку все ж вплине на репутацію компанії. Оскільки інцидент стався не в результаті хакерської атаки, користувачам немає необхідності змінювати адресу електронної пошти та пароль, підкреслили в компанії. І все ж, рекомендації по відновленню паролю кожні 30 днів зроблені для всіх без винятків.

Amazon не повідомила точну кількість опублікованих адрес, а також як довго дані клієнтів перебували у відкритому доступі. Будемо сподіватися, що це не злив особистих даних стороннім компаніям, як це вже було з Facebook і Google, які навіть не приховували факту, що повідомлення та особисті дані читають сторонні особи, не кажучи вже про компанії.

Популярні новини зараз
Для ФОП вступили у дію нові правила Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Нагадаємо, що у мережі показали найкращий у світі смартфон для селфи. Наголошується, що новинка отримає цілі 3 селфи камери, що не може не дивувати, оскільки аналогів на сьогоднішній день просто немає. До речі, основна камера подвійна, так що краще скористатися фронтальної, адже вона відмінно підходить для фото себе улюблених.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Samsung раніше повідомляла про те, що поєднує 2 лінійки бюджетних і середнього класу смартфонів в один, і до назви він отримав приставку M. В мережі показали перший смартфон цієї лінійки, і він отримає цілком звичайні характеристики. Так, флагманом він не стане, але і ціна буде цілком приємною.

Знай.uа писав, що китайська компанія Xiaomi вміє дивувати не тільки смартфонами, але в іншої побутової техніки для дому. Приміром, на прилавках з'явився новий телевізор Mi TV 4S, діагональ якого 75 дюймів. Крім величезного розміру, він виготовлений зі сплаву, який широко застосовується в космічній галузі.