YouTube почав тестувати показ двох рекламних роликів поспіль. З цим нововведенням поки зіткнулося обмежене число людей з різних країн. Однак, це не хороші новини для користувачів мережі, адже YouTube є найбільшим сервісом для перегляду та публікації відео.

Користувачі цю проблему звернули увагу як у продуктовому форумі Google, так і в соцмережах. Однак, це аж ніяк не проблема, а хитрий план по зароблянню грошей Google, яка сама себе називає “корпорацією добра”.

"Хороша новина полягає в тому, що якщо ви отримуєте два рекламних ролика, після цього можна переглянути кілька відео взагалі без реклами", - сказано в повідомленні.

Однак, якщо вам потрібно переглянути огляд одного продукту з допомогою одного відео, то вам покажуть 2 реклами. Наступний ролик “без реклами”, вам уже не потрібен. Дуже цікава стратегія, враховуючи, що реклама споживає і мобільний трафік теж.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Нагадаємо, що у мережі показали найкращий у світі смартфон для селфи. Наголошується, що новинка отримає цілі 3 селфи камери, що не може не дивувати, оскільки аналогів на сьогоднішній день просто немає. До речі, основна камера подвійна, так що краще скористатися фронтальної, адже вона відмінно підходить для фото себе улюблених.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Samsung раніше повідомляла про те, що поєднує 2 лінійки бюджетних і середнього класу смартфонів в один, і до назви він отримав приставку M. В мережі показали перший смартфон цієї лінійки, і він отримає цілком звичайні характеристики. Так, флагманом він не стане, але і ціна буде цілком приємною.

Знай.uа писав, що китайська компанія Xiaomi вміє дивувати не тільки смартфонами, але в іншої побутової техніки для дому. Приміром, на прилавках з'явився новий телевізор Mi TV 4S, діагональ якого 75 дюймів. Крім величезного розміру, він виготовлений зі сплаву, який широко застосовується в космічній галузі.