Колишній віце-президент Facebook з комунікацій та політики Елліот Шрейдж заявив, що несе відповідальність за співпрацю з фірмою Definers Public Affairs. Ця компанія публікувала статті з критикою конкурентів Facebook. Однак, віце-президенту нічого не загрожує, тому що він вже не співробітник Facebook.

Шрейдж зізнався у наймі Definers, але зазначив, що не запитував у компанії публікації матеріалів, які не відповідають дійсності. Таким чином він не створював негативну критику з повітря, а лише публікував дані, які здатні зіпсувати репутацію конкурентів.

Нагадаємо, минулого тижня стало відомо, що Facebook замовляв публікації про недоліки IT-гігантів, щоб відвернути увагу публіки від власних проблем. Зокрема, автори негативних статей звинуватили главу Apple Тіма Кука в лицемірстві, після того як той негативно відгукнувся про Facebook у зв'язку зі скандалом з Cambridge Analytica. У свою ж чергу, Цукерберг образився на Кука, і заборонив топ-менеджерам найбільшої соцмережі користуватися iPhone.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах
Показати ще

Нагадаємо, що у мережі показали найкращий у світі смартфон для селфи. Наголошується, що новинка отримає цілі 3 селфи камери, що не може не дивувати, оскільки аналогів на сьогоднішній день просто немає. До речі, основна камера подвійна, так що краще скористатися фронтальної, адже вона відмінно підходить для фото себе улюблених.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Samsung раніше повідомляла про те, що поєднує 2 лінійки бюджетних і середнього класу смартфонів в один, і до назви він отримав приставку M. В мережі показали перший смартфон цієї лінійки, і він отримає цілком звичайні характеристики. Так, флагманом він не стане, але і ціна буде цілком приємною.

Знай.uа писав, що китайська компанія Xiaomi вміє дивувати не тільки смартфонами, але в іншої побутової техніки для дому. Приміром, на прилавках з'явився новий телевізор Mi TV 4S, діагональ якого 75 дюймів. Крім величезного розміру, він виготовлений зі сплаву, який широко застосовується в космічній галузі.