Користувачі "яблучних пристроїв" виявили функцію, яка значно полегшує роботу з написанням текстів. Тепер не потрібно натискати на текст, який потрібно виправити. Достатньо просто натиснути на клавіатуру, і відкриються нові фішки. Практично, ця прихована функція перетворює клавіатуру вашого смартфона або планшета віртуальний тачпад, і це відмінна альтернатива комп'ютерної мишки.

Як використовувати режим трекпеда на iPhone 6S і більш пізніх моделях:

  • Запустити будь-який додаток, в якому використовується клавіатура;
  • Натисніть на клавіатуру з невеликим зусиллям;
  • Переміщаючи палець по віртуальному трекпаду, переміщайте курсор.

до Речі, функція існує ще з 2015 року, проте вона була на iPad. Для цього потрібна тільки підтримка 3D Touch на смартфоні.

Хоч цей режим і існує вже більше трьох років, однак, багато "яблучні" власники дізналися про нього вперше. Навіть в iOS 12 з'явилася ця функція, і вона дозволяє більш старих пристроїв користуватися цією фішкою.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Нагадаємо, що у мережі показали найкращий у світі смартфон для селфи. Наголошується, що новинка отримає цілі 3 селфи камери, що не може не дивувати, оскільки аналогів на сьогоднішній день просто немає. До речі, основна камера подвійна, так що краще скористатися фронтальної, адже вона відмінно підходить для фото себе улюблених.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Samsung раніше повідомляла про те, що поєднує 2 лінійки бюджетних і середнього класу смартфонів в один, і до назви він отримав приставку M. В мережі показали перший смартфон цієї лінійки, і він отримає цілком звичайні характеристики. Так, флагманом він не стане, але і ціна буде цілком приємною.

Знай.uа писав, що китайська компанія Xiaomi вміє дивувати не тільки смартфонами, але в іншої побутової техніки для дому. Приміром, на прилавках з'явився новий телевізор Mi TV 4S, діагональ якого 75 дюймів. Крім величезного розміру, він виготовлений зі сплаву, який широко застосовується в космічній галузі.