Play Market від Google з'явилося унікальне додаток, які пригодтся абсолютно кожному власнику Android-устройств. Мова йде про програмне забезпечення під назвою Fast Pair Validator, завдяки якому можна швидко підключати до будь-смартфонів на базі операційної системи Android навушники, просто підносячи їх до мобільного пристрою.

Це спростить прослуховування музики, якщо у вас вони бездротові. Взагалі, ця програма, за словами Google, призначена для її фірмових навушників Pixel нирки золото, однак встановили його користувачі запевняють, що їм можна повноцінно користуватися і в разі будь-якими іншими гаджетами, які працюють на базі Bluetooth. Таким чином Google зробила приємний сюрприз власникам Android-девайсів.

Випущена програма від Google є першою в своєму класі, так що пошуки альтернативі ні до чого не приведуть. Першими доступ до подібних одержувачам власники iPhone, які купили собі бездротові навушники AirPods. Їх можна просто піднести до телефону, як він сам автоматично підключиться до них, що вкрай зручно. До речі, така програма буде вживати більше заряду пристрою, так що варто бути до цього готовим. І все ж, це відмінний додаток.

Популярні новини зараз
Для ФОП вступили у дію нові правила Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Однак, зі старими девайсами додаток не буде працювати. Необхідно, щоб на борту був Android 6.0 Marshmallow або більш нова операційка.

Нагадаємо, що ательє Aurum Edition представила версію Apple Watch 4 в золотому забарвленні. Варто відзначити, що золото сьогодення, і воно не буде відшаровуватися навіть при тривалій шкарпетці. Так, ціна теж відповідна - близько 2 тисяч доларів, а гравірування на них робиться вручну, як і інші побажання покупця.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, новий MacBook Pro, який Apple представила восени 2018 року не виправдав надій компанії. Судячи з усього, продажу нового ноутбука різко впали. Навіть нові iPhone 2018 року не виправдали надій, і продажу поступово знижуються. Приміром, компанія скоротила виробництво нових гаджетів, так як старі ще не продалися.

Знай.uа писав, що колишній співробітник Facebook визнав, що компанія наймала інших фахівців, які будуть писати негативні новини про конкурентів. Так, вони не брехали в цих повідомленнях, а лише публікували перевірені факти. І все ж, факт того, що Facebook бажає очорнити користувачів не піде в плюс до репутації.