Майбутнє вже прийшло. Британці порадували світ новою ідеєю, точніше просто першим її офіційним втіленням. Так, у бізнес-школі Імперського коледжу Лондона живих викладачів замінять їх голограми. Таким чином повинні проходити дистанційні курси. Керівництво навчального закладу вирішило, що відеозв'язок дає не найкращий ефект присутності.

Відомо, що голограми дозволять професорам спостерігати за студентами і взаємодіяти з ними. Варто зазначити, що в аудиторії можуть "працювати" одночасно кілька голограм.

Один викладач зможе читати лекцію відразу декільком аудиторіям студентів. Крім того, такі лекції можуть бути записані і використані згодом неодноразово, хоча і без можливості взаємодіяти зі студентами.

Відомо, що коледж збирається використовувати вже готові студії для передачі голографічного зображення в США, а також обзавестися мобільною студією, щоб залучити до викладання в коледжі фахівців з інших країн.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Варто нагадати, що голосовий помічник від Apple Siri ризикує ніколи не розкрити весь свій потенціал, так і не отримавши належної популярності серед користувачів. Яблучній корпорації в терміново необхідно задіяти сторонніх розробників, які принесуть в проект нові можливості. Про це засновник стартапів SIRI і Viv Labs Даг Киттлаус розповів в інтерв'ю Джиму Крамеру, ведучому програми Mad Money на телеканалі CNBC.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що судячи за останніми витоками, як Huawei, так і Samsung близькі до комерційного запуску своїх гнучких складних смартфонів. Однак, на ринку з'являється ще один охочий захопити ринок смартфонів. Повідомляється, що це LG. Судячи з усього, компанії мало лідируючих позицій на ринку телевізорів і моніторів.

Нагадаємо, Windows 10 зганьбився черговим багом: Microsoft знизує плечима.

Як повідомляв Знай.uа ця програма стане в нагоді кожному власнику Android-смартфона.

Знай.uа писав, популярні поломки в смартфонах: складено список.