Китайські джерела повідомляють про те, що новий флагманський Xiaomi Mi 9 вже пройшов необхідну сертифікацію і, схоже, готовий до виходу. Судячи з витоками, він отримає все найкраще, що створили виробники електроніки на сьогоднішній день.

Нова модель проходити під номером M1901F9T/E. Сертифікація підтверджує наявність поки ще не анонсованого процесора Qualcomm Snapdragon 8150 і потрійного основної камери з 48-мегапіксельним сенсором Sony IMX586. Так, новий чіп здатний обійти за характеристиками хвалений A12 від Apple, яким нашпигували iPhone XS.

Ранні витоки приписують флагману 6.4-дюймовий Super AMOLED екран, 6/8/10 ГБ ОЗУ, а також сканер відбитків пальців, який розмістять під сам екран, акумулятор ємністю 3700 мАч і підтримку 5G. Судячи з Xiaomi, компанія захоче першої представити смартфон з новим чіпом, який представлять вже 4 грудня.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Нагадаємо, що роками раніше Nokia планувала випустити унікальний планшет, який став би головним конкурентом iPad від Apple. Але щось пішло не так, і унікальний планшет на Android так і не з'явився на прилавках. Однак, в мережі з'явилося відео цього потужного девайса.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що глава підрозділу Apple, яке займалося розробкою голосового помічника Siri розповів, чому саме цей асистент так і залишиться марним. Даг Киттлаус впевнений, що з-за того, що яблучна корпорація не дозволяє стороннім розробникам втручатися в роботу Siri, цей проект приречений на провал.

Знай.uа писав, що компанія LG хоче зайняти лідерство не тільки на ринку телевізорів і моніторів, але і на ринку смартфонів. Компанія запатентувала кілька видів гнучкий смартфонів. Однак, це ще не означає, що вони з'являться на прилавках. Не секрет, що більшість виробників смартфонів почали розробку власних гнучких пристроїв, які з'являться на прилавках вже в 2019 році.