Операційна система під назвою Fuchsia OS тепер з'явиться на смартфонах компанії Huawei. По суті, це покращена у всіх відносинах версією Android. Її система безпеки набагато надійніше, а оновлення приходять моментально відразу жителям усіх країн світу, як це зроблено на iOS.

23 листопада 2018 року, вдалося з'ясувати, що дану ОС в даний час активно тестує компанія Huawei, використовуючи для цього свої вже випущені на ринок моделі телефонів. Не виключено, що таким чином компанія хоче стати незалежним виробником смартфонів, і не буде підлаштовуватися під Android від корпорації Google.

Все вказує на те, що вже в найближчі роки телефони компанії Huawei, в тому числі під брендом Honor, почне встановлюватися не операційна система Android, а її покращена у всіх відносинах версія під назвою Fuchsia OS. До речі, усі Android-додаток буде працювати і на цієї операційки, так що не доведеться чекати появи вже існуючих додатків і на своєму телефоні.

Популярні новини зараз
Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими Українцям виплатять чималу компенсацію: гроші надходитимуть три місяці Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити
Показати ще

Нагадаємо, що роками раніше Nokia планувала випустити унікальний планшет, який став би головним конкурентом iPad від Apple. Але щось пішло не так, і унікальний планшет на Android так і не з'явився на прилавках. Однак, в мережі з'явилося відео цього потужного девайса.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що глава підрозділу Apple, яке займалося розробкою голосового помічника Siri розповів, чому саме цей асистент так і залишиться марним. Даг Киттлаус впевнений, що з-за того, що яблучна корпорація не дозволяє стороннім розробникам втручатися в роботу Siri, цей проект приречений на провал.

Знай.uа писав, що компанія LG хоче зайняти лідерство не тільки на ринку телевізорів і моніторів, але і на ринку смартфонів. Компанія запатентувала кілька видів гнучкий смартфонів. Однак, це ще не означає, що вони з'являться на прилавках. Не секрет, що більшість виробників смартфонів почали розробку власних гнучких пристроїв, які з'являться на прилавках вже в 2019 році.