В базі даних Федеральної комісії зі зв'язку США (FCC) з'явилися знімки повністю бездротових навушників від Xiaomi. Новинка отримала назву Mi True Wireless Earphones. Так, ці навушники можуть стати прямими конкурентами популярних AirPods від Apple. Враховуючи, що їх ціна буде рекордно низькою, вони точно сподобаються фанатам компанії, адже китайська корпорація відома своїми гаджетами, які мають мозок, при цьому низьку вартість на ринку.

Щодо характеристик, то інформації про них немає. Як можна побачити на фото, навушники отримають футляр для зберігання і зарядки, яка здійснюється кабелем USB-C. Футляр нагадує коробку від Airpods, яка здатна не тільки зберігати навушники в цілісності, але і заряджати їх кілька разів. Однак, футболять теж доведеться заряджати, що не завжди зручно.

Можна припустити, що новинка буде мати більш цікаві характеристики, а відповідно будуть коштувати більше, ніж відомі на ринку бюджетні Xiaomi Mi AirDots. Залишається тільки чекати дебюту диво-девайса, щоб дізнатися всі подробиці.

Популярні новини зараз
Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект ПриватБанк заблокував рахунок: що треба робити відразу
Показати ще

Нагадаємо, що роками раніше Nokia планувала випустити унікальний планшет, який став би головним конкурентом iPad від Apple. Але щось пішло не так, і унікальний планшет на Android так і не з'явився на прилавках. Однак, в мережі з'явилося відео цього потужного девайса.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що глава підрозділу Apple, яке займалося розробкою голосового помічника Siri розповів, чому саме цей асистент так і залишиться марним. Даг Киттлаус впевнений, що з-за того, що яблучна корпорація не дозволяє стороннім розробникам втручатися в роботу Siri, цей проект приречений на провал.

Знай.uа писав, що компанія LG хоче зайняти лідерство не тільки на ринку телевізорів і моніторів, але і на ринку смартфонів. Компанія запатентувала кілька видів гнучкий смартфонів. Однак, це ще не означає, що вони з'являться на прилавках. Не секрет, що більшість виробників смартфонів почали розробку власних гнучких пристроїв, які з'являться на прилавках вже в 2019 році.