Компанія Apple ще недавно скоротила випуск останніх моделей iPhone, а тепер з'явилася інформація про те, що модель XR чекає зниження ціни. Це чудові новини для тих, хто хотів придбати новинку від Apple. Однак, цінник в 800 доларів сильно кусався, хоч і Apple називала його “бюджетним девайсом”. Не секрет, що продаж нових iPhone сильно розчарували Apple, а їх очікування не виправдалися.

Такі висновки можна зробити, ознайомившись із звітом Wall Street Journal. У ньому викладено думку про субсидування японських рітейлерів з боку Apple. І робить це компанія для популяризації та зниження вартості iPhone XR. Таким чином, компанія сподівається вирівняти показники квартального звіту по продажу власної продукції.

Раніше ми вже бачили подібні кроки. Поки неясно, чи вдасться Apple до таких заходів на інших ринках, але можна стверджувати, що Японія є пріоритетною точкою продажу. Будемо очікувати зниження цін і на ринку України.

Популярні новини зараз
Такі платіжки тільки в кошмарах сняться: скільки віддамо за газ і світло цього літа Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться Українцям виплатять чималу компенсацію: гроші надходитимуть три місяці З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися
Показати ще

На тлі глобального зниження обсягів продажів, компанія активізувала виробництво iPhone X, який здатний задовольнити запити користувачів на більшості ринків. Хоча, влітку 2018 року компанія зняла його з виробництва, щоб він не конкурував з більш старими моделями.

Нагадаємо, що роками раніше Nokia планувала випустити унікальний планшет, який став би головним конкурентом iPad від Apple. Але щось пішло не так, і унікальний планшет на Android так і не з'явився на прилавках. Однак, в мережі з'явилося відео цього потужного девайса.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що глава підрозділу Apple, яке займалося розробкою голосового помічника Siri розповів, чому саме цей асистент так і залишиться марним. Даг Киттлаус впевнений, що з-за того, що яблучна корпорація не дозволяє стороннім розробникам втручатися в роботу Siri, цей проект приречений на провал.

Знай.uа писав, що компанія LG хоче зайняти лідерство не тільки на ринку телевізорів і моніторів, але і на ринку смартфонів. Компанія запатентувала кілька видів гнучкий смартфонів. Однак, це ще не означає, що вони з'являться на прилавках. Не секрет, що більшість виробників смартфонів почали розробку власних гнучких пристроїв, які з'являться на прилавках вже в 2019 році.